Loading

iHeart Studios iHeart Studios

Digitale-contentcreatie

We produceren de hoogste kwaliteit digitale content voor een breed scala aan cliënten uit de sector, hetzij bij shoots op locatie of in een van onze studio’s in Londen of Amsterdam. Een multichannel aanpak geeft onze cliënten zowel maximale exposure op traditionele platforms als de mogelijkheid om de content snel te kunnen delen en versterken op sociale media.

London Studio's

35,000

sq.ft

30

Fotografische sets

5

Creatieve suites

110

Getalenteerde mensen

Amsterdam Studio's

16,000

sq.ft

20

Fotografische sets

2

Creatieve suites

20

Getalenteerde mensen

Bij I Heart Studio’s worden we geïnspireerd door de razendsnelle ontwikkelingen in de mode-industrie. We begrijpen dat in deze zeer competitieve markt modemerken en modeverkopers hoge kwaliteit content vereisen, die steeds vaker en sneller aangeboden moet kunnen worden en zo naadloos mogelijk moet worden aangeleverd.

Door het smeden van hechte en eerlijke relaties met onze cliënten streven wij ernaar het begrip ‘studio partner voor digitale content’ te herdefiniëren.

Samenvatting van onze belangrijkste diensten

Fotografie & Styling

Wilt u meer weten

Bewegend Beeld

Wilt u meer weten

Productie &
Client Services

Wilt u meer weten

Ontwikkeling Artistike Visie &
Creatief Concept

Wilt u meer weten

Postproductie

Wilt u meer weten

Consultancy

Wilt u meer weten

Studios's

Wilt u meer weten

Systemen

Wilt u meer weten

Fotografie & Styling

Onze getalenteerde fotografen en stylisten beschikken over de ervaring en het inlevingsvermogen die nodig zijn om de ziel en essentie van een merk in beeld te kunnen vastleggen.

Aan de hand van de eisen die uit de opdracht voortvloeien zoeken wij het meest passend gekwalificeerde team voor elk project. Omdat het team beschikt over de juiste balans van verschillende vaardigheden is het in staat overtuigende, merkgeoriënteerde beelden vast te leggen, hetzij in één van onze studio’s of op locatie.

In onze styling afdeling bevinden zich de ervaren experts met een diepgaand begrip van visuele stijlgidsen, de opbouw van outfits en de laatste modeontwikkelingen. Aanvullend op hun projectwerk opereren onze stylingmanagers ook op adviesbasis, waarbij zij inzicht in trends verschaffen en stylingworkshops aanbieden.

Op basis van deze krachtige combinatie van fotografie en stylingexpertise streven wij er naar langdurige relaties met onze cliënten te onderhouden, variërend van e-commerce tot lookbooks en campagnes.

Wilt u meer weten

Onze Cliënten

We hebben met trots samengewerkt met enkele van de meest invloedrijke modemerken ter wereld.

Wat onze klanten zeggen

"Bij de keuze voor een studio, overwegen we veel factoren. Zo zijn voor ons referenties binnen de modebranche cruciaal, de productiestudio moet op mode gericht zijn. Daarnaast zijn de kernprocessen en software van I Heart efficiënt en flexibel. Onze behoeften veranderen per seizoen, dus flexibiliteit is cruciaal. De overgang naar I Heart was goed gepland, voorbereid en uitgevoerd."

Harrods

Neil Borer Interim Director

"Een bedrijf als I Heart Studios is zeldzaam. Hun team van aanpakkers combineert jarenlange creatieve ervaring met een helder commercieel inzicht. Hun samenwerkingsgerichte aanpak maakt een flexibele werkrelatie mogelijk. Dankzij hun oog voor detail is het eindproduct altijd van de hoogste kwaliteit."

Harvey Nichols

Joanna Laing Editorial & Content Manager

"De overgang naar I Heart Studios ging vlot en makkelijk. Het productieteam van I Heart was altijd beschikbaar en gaf zeer goede begeleiding. Aquascutum is van studio veranderd vanwege I Hearts kennis en ervaring in de mode en luxe markt."

Aquascutum

Emma Godfrey E-commerce Manager