iHeart Studios iHeart Studios

Studios

Onze studio’s in The Biscuit Factory in Bermondsey hebben een oppervlakte van ruim 2200 m2 en vormen een creatief middelpunt vlakbij het centrum van Londen. De studio’s zijn ingericht als 24 fotografiesets, inclusief vier privésuites, en zijn zeer geschikt voor lookbooks, creatieve stillevens en video-opnames. Samen bieden de studio’s veel ruimte om aan de eisen van de klant te voldoen. Natuurlijk beschikken wij over een grote diversiteit aan camera’s en verlichting die in onze digitale opnamestations zijn geïntegreerd.

Aanvullende faciliteiten zijn onder andere een cateringservice met de optie om seizoensgebonden maaltijden direct naar de creatieve privésuite van de klant te brengen, parkeergelegenheid op eigen terrein en onze eigen koeriersdienst in Londen.

Maak een afspraak

Fotografie en Styling

Onze basisfilosofie is dat bijzondere beeldvorming fundamenteel is om meer online verkoop te genereren en merkperceptie te vergroten. Wij produceren digitale content van de hoogste kwaliteit voor diverse klanten uit de sector, of dit nu gaat om het uitvoeren van fotoshoots op locatie of in onze studio’s van ruim 15000 m2 in Amsterdam.

Wilt u meer weten

Productie & Client Services

Onze productie en cliënt services teams zijn verantwoordelijk voor het complete beheer van elke service die we bieden.

Wij wijzen een producent toe om aan uw specifieke behoeften te voldoen, zodat elk project met het gewenste resultaat wordt uitgevoerd. Dit betekent dus: op tijd, binnen budget en met de hoogste professionaliteit.

Wilt u meer weten

Postproductie

Met behulp van de nieuwste technologie kunnen we afbeeldingen en video’s nauwkeurig bewerken en aanpassen voor elke gelegenheid. Ons postproductieteam heeft veel ervaring met Adobe CS en bezit vaardigheden die essentieel zijn voor nauwkeurig retoucheren, bewerken en het uitvoeren van kleurcorrecties om ervoor te zorgen dat er op een accurate manier aan de eisen van de klant wordt voldaan.

We zien de postproductie niet als iets wat aan het einde van het proces wordt toegevoegd, maar als essentieel en doorslaggevend onderdeel van het volledige creatieve proces.

Wilt u meer weten

Art direction en ontwikkeling van creatieve concepten

Ons creatieve team beschikt over kennis en inspiratie voor de beeldvorming van een merk. Dit houdt in dat zij de doelen van de klant begrijpen en daar onze visie aan toevoegen om boeiende, stimulerende beelden te ontwikkelen voor online, gedrukte media, social media en video’s.

We zijn gepassioneerd over wat we doen en we zijn er trots op om een dynamisch, aantrekkelijk en inspirerend eindresultaat te produceren.

Wilt u meer weten

Consultancy

We bieden consultancy- en adviesdiensten voor de mode-industrie, zowel voor opkomende merken als gevestigde marktleiders.

Doorgaans wordt ons om advies gevraagd over trends, merkpositionering, marktonderzoek of het inrichten van studio’s. Daarnaast verkeren wij in de unieke situatie om de marktpositie van een klant te verbeteren met digitale kanalen, die eindeloze mogelijkheden bieden voor retailers om in contact te komen met hun klanten.

Wilt u meer weten

Systemen

We hebben onze eigen op maat gemaakte systemen ontwikkeld om werkstroom en digital asset management te beheren. Door samen te werken met een vooraanstaande softwareontwikkelaar combineren wij bewezen technologie met onze expertise in onze aanpak om daarmee efficiënte en praktische oplossingen te bieden. Dit betekent dat omvangrijke projecten net zo efficiënt kunnen worden uitgevoerd als kleinere, individuele werkzaamheden.

Omdat de tijd om iets in de markt te zetten zo cruciaal is, is efficiënte content curation van essentieel belang. Ons veilige systeem biedt ons een sprong voorwaarts in het snel leveren van online beelden aan klanten, zodat zij deze middelen met gemak en flexibiliteit kunnen beheren.

Wilt u meer weten

Onze Cliënten