iHeart Studios iHeart Studios

Hello Amsterdam

Posted by Sjors Bos

Amsterdam de stad met fietsen, bier, grachten, Van Gogh en heel veel meer. Een dynamische en inspirerende stad! De laatste 10 jaar heeft er een sterke ontwikkeling van de creatieve, mode en lifestyle industrie plaatsgevonden in Nederland. Amsterdam heeft zich ontwikkeld tot een van Europa’s meest toonaangevende steden op creatief gebied.

Bij I Heart Studios hebben we de ontwikkeling van Amsterdam nauwlettend in de gaten gehouden. We zien sterke overeenkomsten tussen onze aanpak en mentaliteit, en de ontwikkeling van de creatieve, mode, en lifestyle industrie in Amsterdam.

Deze zomer hebben wij daarom ook besloten dat de tijd rijp is om onze eerste internationale stap te zetten, en een creatieve hub te openen in Amsterdam. We hebben ons toekomstige bedrijfspand gevonden, en zijn dit nu aan het verbouwen tot een uitdagende creatieve ruimte voor de toekomst.

We zijn enthousiast en trots om dit nieuws met u te kunnen delen, en hopen u medio December 2016 te mogen verwelkomen bij I heart studios Amsterdam!

Ons team in Amsterdam is beschikbaar en open voor creatieve gesprekken en om uit te leggen hoe wij u kunnen helpen met de creatie van hoog kwalitatieve digitale content voor e-commerce, social media, editorial en marketingdoeleinden.

E-Mail:
London - info@iheartstudios.com / Amsterdam - amsterdam@iheartstudios.com
or
Direct contact met ons team
London: +44 (0)207 231 8878 / Amsterdam: +31 (0)20 260 1881