iHeart Studios iHeart Studios

16000

Square Feet

20

Production Sets

02

Creative Suites

20

Talented People

Over ons

Onze basisfilosofie is dat bijzondere beeldvorming fundamenteel is om meer online verkoop te genereren en merkperceptie te vergroten. Wij produceren digitale content van de hoogste kwaliteit voor diverse klanten uit de sector, of dit nu gaat om het uitvoeren van fotoshoots op locatie of in onze studio’s van ruim 16000 m2 in Amsterdam.

Onze expertise reikt van productfotografie tot creatieve fotoshoots waaronder lookbooks, stillevens, beelden voor campagnes en video’s. Doordat we met meerdere kanalen werken, geven wij onze klanten maximale toegang tot traditionele platformen, maar bieden hen ook de mogelijkheid om content snel met behulp van social-mediakanalen te delen en te verspreiden.

Bij I Heart Studios worden we geïnspireerd door de razendsnelle evolutie van de mode-industrie. Binnen deze sterk concurrerende markt begrijpen wij dat modemerken en retailers hoogwaardige content verlangen die vaker en sneller wordt aangeboden en dat alles zo ongecompliceerd mogelijk wordt geleverd.

Door een hechte samenwerking met onze klanten aan te gaan, proberen wij het concept van een partner in de digital content studio te veranderen.

Overzicht van onze belangrijkste diensten

  • Fotografie
  • Styling
  • Productie
  • Art Direction
  • Ontwikkeling van creatieve concepten
  • Decorbouw
  • Prop sourcing
  • Retoucheren
  • Digital asset management
  • Consultancy

wilt u meer weten

Onze Cliënten

Harrods

"Bij de keuze voor een studio, overwegen we veel factoren. Zo zijn voor ons referenties binnen de modebranche cruciaal, de productiestudio moet op mode gericht zijn. Daarnaast zijn de kernprocessen en software van I Heart efficiënt en flexibel. Onze behoeften veranderen per seizoen, dus flexibiliteit is cruciaal. De overgang naar I Heart was goed gepland, voorbereid en uitgevoerd."

Neil Borer Interim Director

Harvey Nichols

"Een bedrijf als I Heart Studios is zeldzaam. Hun team van aanpakkers combineert jarenlange creatieve ervaring met een helder commercieel inzicht. Hun samenwerkingsgerichte aanpak maakt een flexibele werkrelatie mogelijk. Dankzij hun oog voor detail is het eindproduct altijd van de hoogste kwaliteit."

Joanna Laing Editorial & Content Manager

Liberty

"I Heart Studios is een briljante externe steunpilaar voor Liberty en onze snelgroeiende e-commerce site. I Heart Studios heeft mij echt geholpen om de doorloopsnelheid van productfoto’s te verbeteren, terwijl de hoge kwaliteit van hun werk tegelijkertijd gegarandeerd bleef. In deze snelle en reactieve branche, heeft I Heart Studios zich bewezen als flexibel en efficiënt. Ook hun klantenservice is voorbeeldig. Ik raad I Heart Studios dan ook met vol vertrouwen aan."

Kim Noble-Adams Studio Manager

Aquascutum

"De overgang naar I Heart Studios ging vlot en makkelijk. Het productieteam van I Heart was altijd beschikbaar en gaf zeer goede begeleiding. Aquascutum is van studio veranderd vanwege I Hearts kennis en ervaring in de mode en luxe markt."

Emma Godfrey E-Commerce Manager